Tegelzetbedrijf P.J. van Straaten
 
Tegels zijn een mooie en duurzame oplossing voor de inrichting van uw woning en geven blijvend een bijzondere uitstraling aan uw badkamer, keuken of woonkamer.
 
Bij "Tegelzetbedrijf P.J. van Straaten" kiest u voor kwaliteit en vakmanschap ... en dat al meer dan 25 jaar.
 
Bij de keuze van de tegels staan wij u graag terzijde met waardevol advies vanuit onze jarenlange ervaring met materiaal en stijl. 
Tegelzetbedrijf P.J. van Straaten heeft geen eigen showroom.

Daardoor heeft u de volledige vrijheid bij het bepalen van uw keuze van tegels en leverancier.
 

  Wij hebben overigens goede afspraken met betrouwbare leveranciers van kwalitatief hoogwaardige producten. Zij hebben tegels van alle gerenommeerde merken in hun assortiment. Deze partners beschikken over uitgebreide showrooms waar u de tegels in diverse toepassingen kunt bewonderen.
 
Als u dat wenst zijn wij u graag van dienst met advies voor het maken van een verantwoorde keuze voor uw tegelwerk.
Onze gedegen kennis staat daar borg voor.
 
Bij Tegelzetbedrijf P.J. van Straatenkunt u dus altijd rekenen op een uitstekende verhouding van prijs en kwaliteit. Bij ons krijgt uw woonwens 100% aandacht.

Dus ... wacht niet langer maar klik hier voor het maken van een afspraak of het vrijblijvend aanvragen van een offerte.
 
Egaliseren van vloeren of het betegelen van uw buitenterras. Ook voor het egaliseren van vloeren of het betegelen van uw buitenterras bent u bij Tegelzetbedrijf P.J. van Straaten aan het juiste adres. Voor al onze werkzaamheden maken wij altijd gebruik van hoogwaardige producten.